«Подарований» будинок для Музею історії Києва подорожчав на 4,4 мільйони
03.08.2012   //  

Комунальне підприємство з утримання та експлуатації житлового фонду спеціального призначення «Спецжитлофонд» м.Києва 31 липня уклало угоду з СТ «Інбуд» на роботи з завершення будівництва об’єкта по вул.Богдана Хмельницького, 7 з пристосуванням під Музей історії м.Києва вартістю 4,42 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено роботи, які не було включено в початковий проект: огорожа вітражів та сходів, скління ліфтових шахт; додаткові роботи по зовнішнім мережам каналізації, водопостачання, каналізації, теплопостачання; додаткові роботи по внутрішнім інженерним мережам, ІТП; додаткові роботи по кабельним лініям 10 кВ та ТП-8; білетна система та відео системи, додаткове устаткування початкове; додаткові загальнобудівельні роботи (опорядження підвалу, влаштування вхідних груп).

Фінансування робіт здійснюється коштом міського бюджету.

Нагадаємо, в березні СТ «Інбуд» отримало генпідряд на добудову об’єкта вартістю 32,71 млн грн. Недобудована будівля по вул.Богдана Хмельницького, 7 була прийнята міською владою у подарунок від відомого забудовника Вагіфа Алієва та народного депутата від Партії регіонів Вадима Столарова, які планували звести офісний центр, однак це викликало протест из боку громадськості і будинок було передано Києву.

За останні чотири місяці для облаштування Музею історії Києва в цьому приміщенні було проведено тендери на придбання устаткування та будівельні роботи на загальну суму 40,96 млн грн.