Компютерно-побутові поправки уряду, ВР, ГПУ, Пенсійного фонду та Конституційного суду на 15 мільйонів
03.08.2012   //  

Органи влади за результатами тендерів в липні уклали низку угод на придбання товарів та послуг на 15,10 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Пенсійний фонд України за 7,26 млн грн. замовив створення та запровадження Веб-порталу електронних послуг ПФУ.

Державна податкова служба України за 3,97 млн грн. придбала картриджі для техніки фірми Xerox та жорсткі диски.

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету міністрів України за 0,30 млн грн. замовило обслуговування кондиціонерів та ревізію центральної електрощитової з вимірюванням опору струму в Будинку Уряду.

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету міністрів України за 0,30 млн грн. придбав картриджі для принтерів та замовив технічне обслуговування активного мережевого обладнання ІТКС Будинку Уряду.

Конституційний Суд України за 1,47 млн грн. придбав обладнання комплексу технічного забезпечення засідань суду, послуги з демонтажу, монтажу, налагодження та програмне забезпечення. В тому числі придбано 20 планшетів Acer Iconia Tab W500 по 6100 грн. за штуку.

Генеральна прокуратура України за 1,60 млн грн. замовила супроводження каналів корпоративної системи прямого відеозв’язку органів прокуратури  і автоматизованої системи «Кадри».

Управління справами Верховної Ради України за 0,20 млн грн. замовило технічне обслуговування систем ефірного, супутникового, кабельного телебачення та систем розподілення телевізійних сигналів.