Донецькому переплатили 600 тисяч за шкільні автобуси, не повіривши представнику «регіонала»
27.07.2012   //  

Бутко продає автобуси Табачнику

КЗ «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» Хмельницької облради 19 липня за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ «Бориспільський автозавод» на придбання 20 шкільних автобусів БАЗ на суму 7,60 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Автобуси придбано по 380 тис грн. Це на 32 тис грн. дорожче від автобусів БАЗ, які міністерство освіти в травні придбало у того ж «Бориспільського автозаводу».

В хмельницькому тендері також брала участь компанія «АІС-столиця» народного депутата від Партії регіонів Дмитра Святаша, яка пропонувала автобуси по 348 тис грн. Однак дешевша на 0,63 млн грн. заявка була відхилена, оскільки від компанії на тендері був представник, на якого в конкурсній документації не було надано відповідного доручення. На зекономлені кошти можна було б купити ще два автобуси.

ПрАТ «Бориспільський автозавод» належить колишньому першому заступнику голови правління банку «Аваль» Володимиру Бутко, який був останнім першим секретарем Донецького обкому ЛКСМУ.