Шість шкіл покращать на 72 мільйони
25.07.2012   //  
Органи влади Одеської області в липні за результатами тендерів уклали низку угод на будівництво та ремонт різних об’єктів закладів освіти на загальну суму 71,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найдорожчим буде будівництво школи на 600 учнів у с.Комишівка Ізмаїльського району, вул.Комсомольська, 19 вартістю 41,05 млн грн. ТДВ «Агробуд» Івана Морозана має до кінця грудня звести будівлю і влаштувати інженерні комунікації.

Цій же компанії замовлено капітальний ремонт комплексу нежитлових будівель та споруд стадіону «Дунаєць» в м.Кілія вартістю 3,86 млн грн.

«Саратська районна дитячо-юнацька спортивна школа» за 9,69 млн грн. замовила ТОВ «Каркас-ЛД» будівництво стадіону на вул.Котовського, 22 в смт Сарата, яке потрібно завершити до кінця 2013 року. Засновниками компанії є Валерій Друзенко та Віктор Лохматов, депутат Саратської райради від «Сильної України» Сергія Тигипко.

Будівництво стадіону школи №2 смт.Петрівка Іванівського району коштуватиме 7,84 млн грн. ПП «Одесрембуд №3» Олександра Петрікова зі статутним капіталом 100 гривень має виконати роботи до кінця 2014 року.

Установка синтетичного трав’яного покриття двох міні-футбольних майданчиків стадіонів Бурлачобалківської загальноосвітньої школи та Іллічівської загальноосвітньої школи №1 Іллічівської міської ради вартістю 537 тис грн. має бути виконана до початку навчального року. Роботи виконає київське ТОВ «Центр дитячого та спортивного обладнання».

ТОВ «Одесакомунекологія» Андрія Максимова за 8,72 млн грн. має до кінця цього року провести капітальний ремонт школи І-ІІІ ступенів смт.Зеленогірське Любашівського району.