Дитячий комбінат і багатоповерхівка неочікувано для мерії подорожчали на 4 мільйони
19.07.2012   //  

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 11 липня уклав дві угоди на добудову об’єктів на загальну суму 4,14 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Будівельно-проектна компанія «Трест реконструкції і розвитку» отримає 2,14 млн грн. на додаткові роботи по будівництву багатоповерхового двосекційного житлового будинку по вул.Ближній у районі буд.33/3. В 2010 році компанія отримала підряд на цей будинок вартістю 24,97 млн грн., однак в процесі виконання було встановлено, що  проектною організацією було не включено у початковий проект  роботи, які через непередбачені обставини стали необхідними для виконання проекту. Які саме роботи раптово виявились необхідними не повідомляється. Основним власником будівельної компанії є Євген Уріх.

З тих самих причин ТОВ «Багатопрофільна корпорація «Січеслав» отримає 2,00 млн грн. на додаткові роботи по реконструкції дитячого комбінату на ж/м Тополя-3. В 2010 році компанія Олександра Михлика отримала підряд на реконструкцію комбінату вартістю 6,50 млн грн., однак згодом виникла потреба в додаткових роботах, без яких неможливо здати будівлю в експлуатацію.