Пожежникам аеропорту вже після Євро-2012 купили спецодяг за 1,6 мільйона
09.07.2012   //  

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» 2 липня уклало угоду з ТОВ «Тіелсі груп» на придбання одягу для пожежників на суму 1,57 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано 20 костюмів для захисту від високих температур та 70 комплектів індивідуального захисного одягу, призначених для пожежників, що мали обслуговувати Львівський аеропорт під час проведення Євро-2012.

Згідно з дорученням «Укрєвроінфрапроекту» від 15 травня постачання костюмів для пожежників потрібно було виконати терміново до початку чемпіонату. Разом з тим угоду на постачання було укладено по завершенні Євро.

ТОВ «Тіелсі груп» було обрано постачальником по неконкурентній процедурі закупівлі «в одного учасника», оскільки воно «зарекомендувало себе достатньо надійним партнером на ринку», йдеться в обґрунтуванні.

Одеське ТОВ «Тіелсі Груп» зареєстровано на Марію Савко. Вона з 2002 року очолювала Іллічівську районну організацію Партії регіонів в Одесі.

Загалом цього року «Тіелсі груп» отримало підряди Донецької та Львівської дирекцій Євро-2012 на постачання обладнання на загальну суму 47,46 млн грн.