«Київреклама» замовила знос зовнішньої реклами вже на 6 мільйонів
09.07.2012   //  

Комунальне підприємство Київської міськдержадміністрації «Київреклама» 5 липня за результатами тендеру уклало угоду з підприємцем Сергієм Калугіним на демонтаж 1815 обєктів зовнішньої реклами в Києві. Вартість угоди склала 2,96 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено демонтаж півтисячі вивісок, сотні окремих щитів, понад двохсот банерів, п’яти електронних табло на фасадах будинків та інших об’єктів. Адреси, за якими знаходяться об’єкти зовнішньої реклами, не повідомляються.

Нагадаємо, голова КП «Київреклама» Олег Титаренко 12 січня очолив Головне управління з питань реклами КМДА. За даними «Комерсанту-Україна», саме Титаренко є ініціатором створення «нульової зони» реклами довкола пам’ятників і адміністративних будівель. Розміщення реклами в цих зонах буде заборонено взагалі.

Після призначення Титаренка «Київреклама» замовила Сергію Калугіну послуги з демонтажу 2810 носіїв зовнішньої реклами на загальну суму 5,01 млн грн., ще 1,06 млн грн. за знесення 613 обєктів отримає ПП «Імпульс-Лайт Дизайн» Андрія Шевченка.