Сільській комплекс для лікування виробничих травм коштуватиме майже 100 мільйонів
05.07.2012   //  

Львівський Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів 22 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Будмонтажресурс» на завершення будівництво реабілітаційного комплексу вартістю 67,49 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Реабілітаційний комплекс на 300 місць в смт.Великий Любінь (Городецький район, Львівська обл.) почали зводити в 2008 році, коли пройшли перші тендери на проектні роботи. Перші підряди на суму 29,28 млн грн. отримало ПП «Будкомплект-плюс» Романа Шумило.

«Будмонтажресурс» має закінчити перший пусковий комплекс в вересні цього року і повністю завершити будівництво в грудні 2013 року. Нещодавно заступник голови Городоцької РДА Володимир Петров анонсував відкриття комплексу 1 жовтня, в якому лікуватимуть пацієнтів після виробничих травм. Окрім цього, їм ще й підшуковуватимуть нове робоче місце. В закладі працюватиме понад 600 спеціалістів – доценти, професори, лікарі та обслуга.

Основним засновником компанії є Олег Коваль, який на останніх місцевих виборах балотувався до Львівської міськради за списком «Пори».