ОДА обрала найдорожчу фірму для освоєння 30 мільйонів на будівництві лікарні
02.07.2012   //  

Головне Управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 18 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Черкасиміськбуд» на будівництво до кінця 2012 року обласного діагностично-консультативного центру по вул.Менделеєва, 3, м.Черкаси. Вартість угоди склала 30,25 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В тендері брали участь три компанії. ЗАТ «АТП – 2361» і ПП «Сфера – Пласт» пропонували виконати роботи за 25,21 млн грн і 25,79 млн грн відповідно. Пропозиція АТП була відхилена, оскільки в ній не було враховано демонтажних робіт, знесення будівлі та вирубку дерев, а також було завищено ціни по окремим роботам та занижена зарплата робітників, зайнятих на керуванні та обслуговуванні машин та механізмів – замість 2643 грн компанія збиралась платити робітникам 2300 грн.

З допущених до участі в тендері була обрана пропозиція «Черкасиміськбуду», дорожча на 5 млн грн від «Сфери-пласт». Причина обрання дорожчої пропозиції не повідомляється. При цьому єдиним критерієм для обрання найбільш вигідної пропозиції була ціна.

Засновником ТОВ «Черкасиміськбуд» є Надія Шаповал, відома як директор та співзасновник ТОВ «Золота підкова Черкас» (готельний бізнес). «Черкасиміськбуд» також є співзасновником компанії «Глобал інжиніринг Україна», яка має кілька будівельних проектів в Черкасах та Києві.