Шляховики підсіли на кредитну голку «Ерсте банку» і замовили дорогу до річкового порту
25.06.2012   //  

Дніпропетровське МКП «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» 15 червня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Ерсте банк» на відкриття невідновлювальної кредитної лінії на 50 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кредит отримано на три роки. Вартість обслуговування кредиту становить 15,00 млн грн. Минулого року Управління вже брало в борг у «Ерсте банку» 30 млн грн., в 2010 році у цього ж банк комунальники позичали 3 млн грн.

Відразу після отримання кредиту Управління 18 червня уклало угоди на ремонт проїзної частини вул.Набережної Заводської на ділянці, яка збігається з дорогою загального призначення, від Кайдацького мосту до річкового порту. ТОВ «Буддоргруп» отримає 2,68 млн грн. за фрезерування асфальтобетонного покриття, ТОВ «Українсько польське підприємство з іноземними інвестиціями «УПС» отримає 19,19 млн грн. за капітальний ремонт дороги.

За останні чотири роки з весни 2008 року компанія «Буддоргруп» Ігоря та Надії Бабенків отримала підряди «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» на 48,94 млн грн., «УПП з ІІ «УПС» Тараса Палія – 193,21 млн грн. Також значні підряди в цей час отримали ДІП «Дніпродор» (59,59 млн грн.) і ПАТ «Мереж-сервіс» (46,53 млн грн.).