Мерії з третього разу вдалось замовити розчищення Донецького водосховища
21.06.2012   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 12 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «КП Комунекоресурси» на роботи з розчищення Донецького водосховища вартістю 13,17 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи передбачають розчищення в хвостовій частині та правого борту водосховища земснарядом з перекачкою розробленого мулистого грунту у вигляді пульпи до гідро відвалу, будівництво двох гідро відвалів, берегових пульпопроводів, розчищення частини берегової лінії механізованим засобом із транспортуванням грунту автотранспортом до гідро відвалу.

Мерії вдалось провести тендер лише з третього разу. У другій половині 2011 року аналогічні тендери двічі відмінялись через відхилення пропозицій всіх конкурентів.

ТОВ «КП Комунекоресурси» має таку ж назву як і відповідне комунальне підприємство. Приватна фірма зі статутним капіталом 922 грн. зареєстрована в грудні 2010 року на Олександра Макаркіна. В червні 2011 року фірма отримала підряд на розчищення ділянки Курахівського водоймища площею 2 га нижче гирла р.Осикова в м.Курахове вартістю 2,70 млн грн.