Фірма «Привату» отримала ще 12 мільйонів на перинатальний центр, не зважаючи на карну справу по завищенню ціни
20.06.2012   //  

КЗ «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня» 11 червня уклало угоду з ТОВ «Рубікон-трейдінг» на додаткові роботи по реконструкція будівлі по вул.Космічна, 13 в під акушерський блок вартістю 12,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво ведеться в рамках створення регіонального перинатального центру по національному проекту Віктора Януковича «Нове життя». Додаткові роботи виникли у зв’язку з проведенням корегування проекту та уточнення складу і обсягів робіт по стадії «Р».

В жовтні 2011 року «Рубікон-трейдінг» отримав перший підряд на створення перинатального центру в дніпропетровській лікарні. З того часу компанія отримала будівельні підряди в рамках президентської програми на суму 134,72 млн грн. При цьому ТОВ «Прогрес-Цивільпроект» отримало замовлення на проектні роботи вартістю 5,90 млн грн.

За даними місцевих ЗМІ, наприкінці 2011 року обласна прокуратура порушила справу стосовно посадових осіб «Рубікон-трейдингу» через завищення обсягу і вартості робіт, виконаних в 2011 році.

Засновниками ТОВ «Рубікон-трейдінг» є Галина Лопатко, Григорій Козинський, ТОВ «Техносервіс» і ТОВ «Приват-фінанс».

Також в 2008-2009 роках «Рубікон-трейдінг» отримав підряди на ремонт Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні на 71,25 млн грн. Окрім цього фірма брала участь у будівництві єврейського центру «Менора» в Дніпропетровська, який будувався за гроші Геннадія Боголюбова з групи «Приват».