- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

На Салтівці їздитимуть трамваї, орендовані у радника Добкіна

КП «Салтівське трамвайне депо» м.Харкова 6 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Реал-НП» на оренду 13 трамвайних вагонів за 749 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вагони типу Т3 орендовано на один рік до травня 2013 року. В конкурсній документації вказано, що учасники тендери мали подати свою пропозиції у вигляді вартості оренди трамваїв за один місяць і за один рік. Який з цих показників потрапив в кінцеву угоду не повідомляється. Якщо це вартість за весь рік, то оренда одного трамваю за один місяць коштуватиме 4800 грн., що в кілька разів дешевше, ніж оренда легкових автомобілів для Харківської мерії [1].

Єдиним конкурентом на тендеру було одеське ТОВ «Інтек Трейд» Олега Шпарути, відомого як засновник Одеського клубу каскадерів «Стант».

Засновником «Реал-НП» є радник харківського губернатора Михайла Добкіна з питань паливо-енергетичного комплексу Олег Гуревич. Він також входить до складу правління ВАТ «Фінантек», до керівних органів якого входить батько губернатора Марк Добкін.