Бази даних авторськіх прав покращать ще на 5 мільйонів
12.06.2012   //  

ДП «Український інститут промислової власності» 6 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Техінформ» на розроблення програмного забезпечення вартістю 4,74 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено доопрацювання технологічних автоматизованих систем АС «Знаки для товарів і послуг», АС «Промислові зразки», АС «Міжнародні реєстрації знаків для товарів і послуг», а також підсистем, що входять до їх складу, у відповідності до інформаційних потреб ДП «УІПВ», впровадження нової десятої редакції Міжнародної класифікації товарів і послуг (МКТП-10), надання послуг з супроводження технологічних автоматизованих систем (технічне завдання тут).

За два роки з червня 2010 р. «Український інститут промислової власності» замовив послуги з програмування на загальну суму 27,56 млн грн. З них «Техінформ» Юрія Ластовця, Юрія Криворучко та Миколи Усіка отримав 8,62 млн грн.

Також крупні підряди отримували КМП «Інформпроект» – 7,01 млн грн., ТОВ «Веб формат» – 4,59 млн грн., ТОВ «Технологічний консалтинг» – 3,06 млн грн.