«Київзеленбуд» не захотів економити 1,5 мільйони на ремонті парків на Лівому березі
11.06.2012   //  

Комунальне об’єднання «Київзеленбуд» 1 червня за результатами тендеру уклали угоди на ремонт зон відпочинку на загальну суму 7,01 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «БК «Петрович і К» Ігоря Литвина отримає 2,23 млн грн. на реконструкцію паркової зони навколо озера «Тельбін» у Дніпровському районі. В тендері також брало участь ТОВ «Белфорт-Системс», яке пропонувало виконати роботи за 2,06 млн грн. Однак дешевша пропозиція була відхилена, оскільки фірма вказала кінцевим терміном виконання робіт 22 серпня, тоді як «Київзеленбуд» вимагав до 20 серпня. Також у пропозиції конкурсних торгів та договірній ціні не співпадала сума податку на додану вартість.

ТОВ «БІК «Березнякижитлобуд» Андрія Стріхарського отримає 4,78 млн грн. на реконструкцію парку Партизанської слави. В тендері також брали участь Дочірнє підприємство «Схід-01» ВАТ «Проектно-будівельний комплекс «Схід» та КМП «Докап» пропонували виконати роботи дешевше на 400 тис грн. та 40 тис грн. відповідно. Однак дешевші пропозиції було відхилено через претензії до формального оформлення заявки.