Чим далі від Києва, тим дорожче коштує їжа для дітей в пришкільних таборах
08.06.2012   //  

Низка органів освіти уклали угоди на харчування дітей в таборах відпочинку на загальну суму 752 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Відділ освіти Бучанської міськради Київської області за 123 тис грн. замовив КПГХ «Продсервіс» харчування для 350 дітей в пришкільних таборах. Вартість одного діто-дня склала 25 грн.

Управління освіти Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації за 233 тис грн. замовило ПрАТ «Юність» організацію  3-х разового гарячого харчування в таборах відпочинку з денним перебуванням 740 дітей протягом 18 днів. Вартість харчування однієї дитини на день склала 17,5 грн.

Управління освіти Святошинської районної в місті Києві держадміністрації за 218 тис грн. замовило КП «Промінь» послуги з організації гарячого харчування в пришкільних таборах. Вартість харчування однієї дитини на день склала 17,5 грн.

Відділ освіти Рокитнівської райдержадміністрації Рівненської області за 178 тис грн. замовив ПВТП «Імпульс» організацію харчування учнів пришкільних таборів.  Вартість харчування однієї дитини на день склала 40 грн.