Внутрішні війська кормлять втричі краще від хворих і вчетверо гірше від санаторію ДУСі
06.06.2012   //  

Внутрішні війська замовили послуги з харчування – сухпайок коштує майже 47 гривень, добове харчування – 25 грн. Відповідні дані опубліковані в «Віснику державних закупівель».

Військова частина 3024 (Дніпропетровськ обл.) уклала угоду з підприємцем Коломенським В.М. на харчування особового складу  у кількості 4165 дободач. Вартість однієї дободачі склала близько 25 грн. Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі, що пояснюється відміною відкритих торгів через відсутність бажаючих брати в них участь.

Військова частина 3078 (Київ) уклала угоду з ТОВ «Модекс» на постачання 37822 сухпайків на суму 1,77 млн грн. вартістю 46,70 грн/од. В тендері брали участь кілька підприємство, ТОВ «Альфа-контракт» пропонувало набори по 43,87 грн/од. Однак дешевша пропозиція була відхилена, оскільки компанія надала договір на аналогічний предмет закупівлі без підтвердження  його виконання, а саме відсутній оригінал лист-відгуку щодо його виконання. Також компанія надала оригінал відгуку щодо виконання іншого договору, але не на аналогічний предмет закупівлі.

Нагадаємо, раніше Дніпропетровська міська лікарня №14 замовила харчування для хворих по 8,2 грн на добу. А «Санаторій «Алуштинський» Державного управління справами замовив харчування для своїх постояльців з розрахунку 100 гривень за один ліжко-день.