Мерія вирішила не економити 400 тисяч на новому кладовищі
31.05.2012   //  

Департамент економіки та розвитку Черкаської міськради 21 травня за результатами тендеру уклав угоду з ПВП «Черкаське шляхове ремонтно-будівельне управління» на роботи з будівництва міського кладовища в районі вул.Промислової та ст.Заводської (1 черга) м.Черкаси вартістю 4,92 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи першої черги будівництва потрібно виконати до березня 2013 року. З переможцем цього тендеру планується укласти рамкову угоду, яка згодом дозволятиме закуповувати у компанії додаткові роботи.

В тендері брали участь кілька компаній. Дві з них – ТОВ «СК Рестал» і ТОВ «Черкасиміськбуд» – пропонували виконати роботи дешевше на 0,28 млн грн і 0,40 млн грн відповідно. Однак ці пропозиції були відхилені через невідповідність компаній кваліфікаційним критеріям. Подробиці щодо невідповідності не оприлюднено.

Засновниками ПВП «Черкаське шляхове ремонтно-будівельне управління» є луганчанин Кирил Єросов і киянка Галина Володимирівна Григоренко. Людина з таким ПІБ два роки тому була відома як начальник управління архітектурно-конструктивних та інженерних систем будинків і споруд Мінрегіонбуду.