Попов дав монополісту 700 тисяч на спортивні розваги за своєї участі
30.05.2012   //  

Головне управління культури Київської міськдержадміністрації 26 травня уклало угоду з ТОВ «Ай-Ван Івент Технолоджи» на проведення проекту «Спорт і мистецтво – гармонія майбутнього» вартістю 714 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Фестиваль пройшов 26 травня в місті Києві на території екстрім-парку та Всеукраїнського парку пам’яті борців за свободу і незалежність України в м. Києв. В рамках заходу пройшов I етап Кубку України з триатлону та відкриті чемпіонати Києва з екстремальних видів спорту, в тому числі стріт-воркауту, памп-треку, біг-джампінгу, фріранга, пляжного волейболу, слеклайну, скімборду, пейнтболу, болдерінгу.

В рамках заходу голова КМДА Олександр Попов відкрив низку спортмайданчиків для памп – треку, батутного парку, пейнтбол-парку, паркур-парка, скімборду, болдерингу, воркаут-парка, пляжного волейболу, футболу, футволея і фрізбі. Шоу супроводжувалось виступами груп «Тартак», «СКАЙ».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки ТОВ «Ай-Ван Івент Технолоджи» володіє свідоцтвом про реєстрацію авторського права на твір спортивно-мистецький проект «Спорт і мистецтво – гармонія майбутнього» від 01.12.2008 р. № 26721.

ТОВ «Ай-Ван Івент Технолоджи» засновано в березні 2011 року запорізьким підприємцем Денисом Хохловис. Ця ж фірма отримала 4 млн грн. на організацію святкувань «Київ славний, величавий – 1530!», що було також пов’язано з авторськими правами.