«Вишку Бойко» застрахували дорожче ніж буксири, які її тягнули з Турції (виправлено)
23.05.2012   //  

(Виправлена сума страхового платежу, яка була помилково зменшена в 10 разів. Приносимо вибачення за нашу помилку)

ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз» 15 травня уклав угоду з ПрАТ «Страхова компанія «Мономах» на страхування СПБУ В-312 «Петро Годованець»  на період буксировки вишки з порту Гіресун (Туреччина) в кримську бухту Ярилгач. Вартість угоди склала 4,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закупівля проведена за неконкурентною процедурою «в одного учасника» через стислі терміни та позитивний досвід співпраці  з компанією «Мономах».

«Були проведені підготовчі заходи для проведення переговорів з страховими компаніями шляхом направлення відповідних листів учасникам ПрАТ «Міська страхова компанія» та  ПрАТ «Страхова компанія «Мономах». Згоду на укладання договору та участь в переговорах було отримано лише від «Страхової компанії «Мономах», – йдеться в обґрунтуванні.

На яку суму застраховано вишку «Чорноморнафтогаз» не повідомляє.

Нагадаємо, 10 травня «Чорноморнафтогаз» уклав угоди з «Мономахом» на страхування відповідальності судновласника та двох буксирувальних суден, які транспортували бурову установку «Петро Годованець», на загальну суму 0,72 млн грн.