На піаністів Горовиця з бюджету виділили в десять разів менше, ніж на телеконкурс Поплавського
22.05.2012   //  

Міжнародний благодійний фонд «Обдаровані діти України» 14 травня уклав низку угод на оренду приміщень та обладнання для проведення видовищних заходів на загальну суму 1,65 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

За 500 тис грн. орендовано палац «Україна» для проведення двох заходів. Ще 1,15 млн грн. отримає ТОВ «Фірма шоу-світла «Феєрія» за надання світлового обладаннання.

Закупівлі фінансуються коштами державного бюджету, розпорядником яких є Міністерство культури. Раніше благодійний фонд «Обдаровані діти України»  Михайла Поплавського уклав з Мінкультом угоду вартістю 5 млн грн. на проведення в 2012 році телевізійного вокально-хореографічного конкурсу «Крок до зірок» за участю дітей віком від 5 до 14 років, який транслюється на державному «Першому національному» телеканалі.

Разом з тим, Головне управління культури Київської міськдержадміністрації 15 травня уклало угоду з Міжнародним благодійним фондом конкурсу Володимира Горовиця на проведення IX Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця в червні 2012 року. На проведення цього конкурсу з міського бюджету виділено 500 тис грн.