У Колеснікова дали ще 23 мільйони на рекламу Євро-2012 за кордоном
21.05.2012   //  

ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» 18 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Медіапрофіт» на розміщення реклами на іноземних телеканалах в травні-червні щодо підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Вартість угоди склала 23,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено рекламу на трьох міжнародних телеканалах. Метою кампанії є досягнення 20% охвату європейської аудиторії.

Шістдесяти секундні ролики будуть підтримувати і підвищувати обізнаність про проведення в Україні Євро 2012, та міститимуть докладніший зміст щодо культурних, інвестиційних та туристичні напрямків. Тридцяти секундні популяризаційні ролики стануть основним просуваючим фактором інформаційно-роз’яснювальної компанії для іноземних споживачів на телебаченні. Десяти секундні та п’яти секундні ролики мають на меті звернення уваги глядацької аудиторії до проведення в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Тамонтен», яке в квітні отримало підряд вартістю 25 млн грн. на розміщення єврофутбольної реклами в українських ЗМІ.

Засновниками «Медіапрофіту» є Олександр Шкаровський та Ігор Пуришев, раніше відомі як керівники комерційної служби телеканалу «1+1».

Згідно з держпрограмою підготовки до Євро-2012, на проведення рекламних кампаній в ЗМІ в 2008-2012 роках виділено 111,46 млн грн. Ще 44,26 млн грн. виділено на статтю «формування позитивного іміджу».