Міліція купила в Донецьку відеоапаратуру для поліцейського центру в Києві
21.05.2012   //  

Міністерство внутрішніх справ України 18 травня уклало угоди з ТОВ «АМІ» на придбання апаратури вартістю 3,44 млн грн. для Міжнародного центру поліцейського співробітництва, який функціонуватиме в м. Києві під час Євро-2012. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано мережеве обладнання за 331 тис грн. і комплекс відображення відеонагляду з місць проведення Євро 2012 за 3,11 млн грн. Ця система повинна відтворювати на екрані основного табло колективного користування інформації, що надходить з систем відеоспостереження Київа, Донецька, Харкова, Львова) та інформації з системи відео спостереження ГУ МВС України в м. Києві («Інтелект»).

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки МВС на початку травня відмінило відповідні відкриті торги. «За результатами опрацювання поданих учасниками  пропозицій були виявлені їх невідповідності вимогам документації конкурсних торгів… У зв’язку з надзвичайно обмеженим терміном до завершення заходів із утворення Центру, має місце нагальна (термінова) потреба у придбанні апаратури», – повідомляє МВС.

Донецька компанія «АМІ» була обрана постачальником, оскільки на відмінених відкритих торгах надала найдешевшу пропозицію. Засновником фірми є мешканець Дружківки Анатолій Нозік.