Уряд отримав у ДУСі мегаскидку на перебування в аеропорту «Бориспіль»
18.05.2012   //  

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 8 травня уклало угоду з ДП «Зал офіційних делегацій» Державного управління справами на обслуговування урядовців вартістю 180 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Планується обслуговування 2000 осіб по внутрішніх рейсах та 1500 осіб по закордонних рейсах. Вартість обслуговування однієї людини становить 50 грн.

«Зал офіційних делегацій» надає комплекс послуг з VIP-обслуговування авіапасажирів в міжнародному аеропорті «Бориспіль», який дозволяє уникнути перетинання зі звичайними пасажирами. В тому числі індивідуальну зустріч або посадку пасажирів на літак, оформлення авіаперевізних документів та реєстрацію на рейс висококваліфікованим персоналом зі знанням іноземних мов; проходження паспортного і митного контролю через спеціально обладнані пункти безпосередньо в Залі; відвантаження з автотранспорту пасажирів, перенесення, реєстрація та доставка в багажне відділення багажу; доставку пасажирів та ручної поклажі до/від літака автотранспортом підвищеної комфортності.

Згідно з офіційними розцінками послуги Залу коштують щонайменше 180 грн/чол., і можуть сягати 2700 грн/чол. в залежності від категорії пасажирів.