Тулуб мусить платити сотні тисяч державним газетам за рекламу «Поступу влади»
18.05.2012   //  

Управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської облдержадміністрації 10 травня за результатами тендеру уклало низку угод на послуги з висвітлення діяльності органів державної влади на суму 613 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Редакція Черкаси» Станіслава Журило отримає 112 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриці «Трибуна влади» площею 16 тис кв см.

ПП «Маркетингове агентство «Ритм» екс-першого заступника голови Черкаської ОДА Дмитра Виноградова отримає 133 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриці «Черкащина шляхом реформ» площею 30 тис кв см.

ТОВ «Медіа-Мастер» Віктора Білика (газети «Акцент», «Только ты») отримає 132 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриці «Черкащина – соціальний барометр» площею 33 тис кв см.

Газети «Черкаський край» та «Нова доба», засновані облдержадміністрацією і облрадою, отримають по 118 тис грн. за розміщення матеріалів в рубриках «Село Черкащини-2020» і «Поступ влади» площею 33 тис кв см. кожна.