Лімузин для Пеклушенка та таксі для Качного, Хоменка, столичних штучок та клерків Кернеса
27.04.2012   //  

Низка органів влади 11-19 квітня за результатами тендерів уклали угоди на транспортні послуги автомобілями з водіями на загальну суму 1,44 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Запорізька облдержадміністрація заплатить 254 тис грн. КП “Автогосподарство” Запорізької облради за послуги в квітні-грудні одного лімузину, одного мікроавтобусу, двох представницьких автомобілів та одного бізнес-класу. Вартість їзди становить 8,40 грн./км, що в кілька разів перевищує ціну проїзду в звичайному таксі.

Київська облрада заплатить 338 тис грн. КП Київської облради «Автогосподарство» за обслуговування дев’ятьма автомобілями, в тому числі: Тойота Ленд Крузер (рік випуску – не старше 2009), а також більш старіші Мітсубіші Паджеро Вагон, Шкода СуперБ, Фольксваген Каравелла, Шкода Октавія, Шевроле Лачетті, Деу Ланос, ГАЗ 3302 (Газель), ГАЗ 31105 (Волга).

Чернігівська облдержадміністрація заплатить 230 тис грн. ККП «Облавтосервіс» Чернігівської облради за оренду двох легкових автомобілів та одного вантажного.

Оболонська районна в місті Києві держадміністрація за 322 тис грн. орендувало у КП «Автотранспортне підприємство Оболонської районної у м.Києві державної адміністрації» два автомобілі типу «Шкода СуперБ» на дев’ять місяців поточного року.

Департамент комунального господарства Харківської міськради заплатить 301 тис грн. КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» і ТОВ «ТК «Трансавто» за оренду двох легкових автомобілів з водіями в квітні-грудні. З врахуванням цих закупівель різні підрозділи Харківської міськради з початку 2012 року вже замовили транспортні послуги автомобілів з водіями на загальну суму 5,63 млн грн.