Англійські таблички на перехрестях коштуватимуть $110 за квадратний метр
27.04.2012   //  

Комунальне підприємство Київської міськради «Київдорсервіс» 24 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Євроформат Україна» на впровадження на перехрестях міста Києва дорожніх знаків та інформаційних покажчиків з вказівками найменувань вулиць українською та англійською мовами до чемпіонату ЄВРО – 2012. Вартість склала 6,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено виготовлення та встановлення табличок з оцинкованої сталі та світлоповертаючої плівки загальною площею 6,8 тис квадратних метрів вартістю 880 грн./м2. Кількість та розміри табличок не повідомляється.

В тендері також брало участь ТОВ «Дорекс – безпека руху». Однак його пропозиція вартістю 5,82 млн грн. була відхилена через невідповідність технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі.

Нагадаємо, раніше до Євро-2012 Головне управління комунального господарства Київської міськдержадміністрації замовило виготовлення та встановлення 120 туристичних вказівників на загальну суму 1,83 млн грн, Харківський метрополітен замовив інформаційні таблички зі світодіодами по 8,5 тис грн. та 5 тис грн. без світодіодів, в Донецьку замовили встановлення простих металевих дороговказів по 9 тис грн.