«Прокладка» з уставником 1000 гривень отримала вже чверть мільярда на Дарницьке депо
26.04.2012   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» 20 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ліапроф» на завершення робіт з будівництва будівлі ремонтно-екіпіровочного депо комплексу технічної пасажирської станції Київського залізничного вузла в районі станції Дарниця вартістю 151,93 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Окрім будівельних робіт потрібно до грудня 2012 року виконати роботи по влаштуванню внутрішніх інженерних мереж комплексу з поставкою, монтажем та пуско-наладкою необхідного обладнання.

З врахуванням цієї закупівлі «Ліапроф» за серпня 2011 року отримало підряди на будівництво Дарницького депо на загальну суму 286,63 млн грн.

Компанія зі статутним капіталом у розмірі 1 тис грн. була зареєстрована в квітні 2010 року відразу після обрання президентом Віктора Януковича та призначення нового Кабінету міністрів. Засновником фірми є Людмила Юріївна Якубовська.

Єдиним конкурентом «Ліапрофу» на всіх тендерах є одеське ТОВ «Стройінвест 2007», чиї пропозиції завжди вище від переможця на 1-2%. Ця ж одеська компанія є постійним другим учасником відкритих торгів регіональних залізниць, які останні півроку виграє ТОВ «Седна С», чиїм власником є консорціум «Індустріальна група» Віталія Гайдука та Сергія Тарути.