«Енергоатом» розіпхав 134 мільйони і замовив розміщення статей про себе на 2,5 мільйони
24.04.2012   //  

ДП «НАЕК «Енергоатом» з 4 по 12 квітня за результатами тендерів уклав низку угод на постачання різни товарів та послуг на суму 136,27 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «НВП «Радій» за 74,63 млн грн. поставить чотири програмно-технічні комплекси аварійного та попереджувального захисту для ВП «Запорізька АЕС». ПАТ «Азовмаш» за 6,98 млн грн. облицює сім контейнерів ССВЯП із захисним кільцем для Запорізької АЕС.

ПрАТ «Сєвєродонецьке науково-виробниче обєднання «Імпульс» за 6,23 млн грн. поставить обладнання та програмне забезпечення, необхідні для доопрацювання системи керування аварією «Теча теплоносія з 1-го контуру в 2-й еквівалентним перетином Ду100 для енергоблоку № 4 ВП «Рівненська АЕС». ТОВ «НВО «Енергопроект» отримає 28,85 млн грн. за запасні частини до основного обладнання для Рівненської АЕС.

ТОВ «Золотий Екватор» отримає 17,11 млн грн. за 1,3 тис тон бензину та дизпалива.

В тому числі «Енергоатом» замовив послуги у сфері мас-медіа на суму 2,46 млн грн.

ТОВ «Центр обробки інформації «Енергобізнес» отримає 0,72 млн грн. за випуск шести номерів корпоративного журналу «Енергоатом України» раз на дві місяці. 48-сторінковий журнал формату А4 має наклад 4000 екз. Бюджет випуску одного номеру становить 118,8 тис грн., послуги друку та вартість паперу в цю суму не входять. Засновниками «Енергобізнесу» є Оксана Лясовська, Тетяна Губанова, Анатолій Половінчик, Олександра Морозва та Олексій Чернявський з інформагентства «Експресінформ».

ТОВ «В 4 В» Олени Біціган та Юрія Лева отримає 1,75 млн грн. на послуги з розміщення інформації (інформаційні повідомлення, статті, інтерв’ю) про діяльність «Енергоатому» в провідних газетах та журналах: «Сегодня», «Факты и комментарии», «Власть денег», «Деловая столица», «Економічні відомості», «Дзеркало тижня». В тому числі кошти виділено на зустрічі керівників «Енергоатому» з журналістами та «моніторинг ЗМІ по інформаційній хвилі після проведеного заходу». Також «Енергоатом» вимагає погодження матеріалів для друку.