Плани по вилову бродячих тварин в Дніпродзержинську, Львові, Кременчуці та І-Франківську
20.04.2012   //  

Місцеві органи влади уклали угоди на відлов бродячих тварин на загальну суму 1,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління комунального господарства Дніпродзержинської міськради Дніпропетровської області заплатить 449 тис грн. КП «ДАУ Зеленбуд» за вилов та утримання орієнтовно 560 безпритульних тварин. Також переплачено збір 360 трупів тварин з території міста та їх транспортування до місця утилізації та 100 надзвичайних ситуацій по визволенню безпритульних тварин.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради заплатить 260 тис грн. КП «Лев» за регуляцію чисельності безпритульних тварин гуманними методами. Планом передбачено вилов понад 100 бродячих тварин на місяць з подальшою кастрацією.

Управління ЖКГ Кременчуцького міськвиконкому Полтавської області заплатить 413 тис грн. КП «Спецсервіс – Кременчук» за відлов бродячих тварин вродовж року.

Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку Івано-Франківського міськвиконкому заплатить 180 тис грн. КП «Полігон ТПВ» за послуги з вилову безпритульних тварин на виконання заходів по програмі: «Поводження з безпритульними тваринами».