Фонд гарантування вкладів купив «тойоту» за третину мільйона та інші тачки
20.04.2012   //  

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб м.Києва 12 квітня за результатами тендерів уклав низку угод на придбання автомобілів за 957 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У ТОВ «ВіДі Автострада» придбано дав автомобілі Toyota Camry 2,5 Dual VVTi (180 кінських сил) срібного кольору «металік» у різній комплектації.

Дешевша версія Тойоти з тканинною обивкою сидінь, меншою кількістю подушок безпеки коштує 267 тис грн.

Дорожча Тойота за 321 тис грн. має додаткові деталі: передні фари з газорозрядними ксеноновими лампами, хромовані дверні ручки, камера заднього виду, колісні диски із легкого сплаву 16 дюймів, система круіз-контроль, електричний привід регулювання передніх сидінь, підігрів задніх сидінь, шкіряна обшивка сидінь, електричний привід регулювання кута нахилу задніх сидінь, тощо.

У ТОВ «Атлант-М Дніпровська набережна» за 369 тис грн. придбано вен «Volkswagen Caravelle 2.0» (140 к.с.). До базової комплектації додано наступне обладнання: кондиціонер «Climatic», 2-й випарник, внутрішнє облицювання стелі, двошарове, в стилі «Komfort» в кабіні водія і пасажирському салоні, система обдуву бічних стекол зі стелі, еклектродоводчик для зсувних дверей праворуч, багатофункціональний дисплей з монохромним LCD-монітором, радіосистема RCD 310: 8 динаміків, радіо RCD 310 (з МР3), мультимедійний вхід (AUX-IN) для підключення зовнішніх аудіопристроїв, виконання для тих, хто палить (розетка 12 В з припалювачем, попільничкою та двома 2 стаканотримачами), тощо.