Попов дав Солов’яненкам&Ко $100 тисяч на організацію дозвілля і комфорту трьох сотен гостей
18.04.2012   //  

Апарат Київської міськдержадміністрації 9 квітня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «ТК «Київський супутник» на послуги з обслуговування делегацій, які прибуватимуть в Київ в квітні-грудні 2012 року, на загальну суму 803 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кількість делегацій та привід їх появи в Києві не повідомляється. Загалом заплановано обіди на 320 осіб та триразова оренда VIP-теплохода для прогулянок Дніпром з бенкетом.

Туристична компанія має забезпечити розстелення гостей КМДА в 3-5-зіркових готелях в центрі міста: «ІнтерКонтиненталь», «Опера», «Хаят Рідженсі», «Прем’єр-Палац», «Редіссон САС», «Дніпро», «Президент-готель «Київський», «Київ», «Національний», «Рів’єра», «Поділ-Плаза», «Русь Інтернешнл», «Либідь», «Україна». Виконавець надає послуги щодо оренди конференц-залів у готелях для проведення конференцій, семінарів, презентацій та ділових зустрічей.

З метою забезпечення високого рівня культури обслуговування високих зарубіжних гостей, дотримання вимог Державного Протоколу та Церемоніалу України, послуги харчування надаються у перелічених нижче закладах м. Києва:

  • «Біблос», вул. Артема, 20,
  • «Липський особняк», вул. Липська, 15,
  • «Марше», вул. Велика Васильківська, 13,
  • «Нобель», вул. Червоноармійська, 65,
  • «Первак», вул. Рогнідинська, 2,
  • «БельVедер», вул. Дніпровський спуск, 1,
  • «Лео Клаб», Паркова дорога, 20,
  • «Маріо», вул. Л.Толстого, 14а,
  • «Егоїст», вул. Московська, 44,
  • «Конкорд», вул. Льва Толстого, бізнес центр,
  • «Сюрприз», вул. Пирогова, 3,
  • «Фелліні», вул. Городецького, 5,
  • «Царське село», вул. Івана Мазепи, 42/1,
  • ресторани та бари готелю «Прем’єр-Палас»,
  • ресторани та бари готелю «Хаят Рідженсі Київ»,
  • ресторани та бари готелю «ІнтерКонтиненталь»,
  • а також в інших закладах, якщо в цьому виникає необхідність

Меню сніданку, обіду чи вечері включає в себе: холодну та гарячу закуски, салат, першу страву (для обідів), другу страву з м’яса, птиці чи риби з гарніром, десерт, хлібобулочні вироби. Напої включаються до вартості сніданків, обідів і вечерь виходячи з норм: віскі, коньяк – 75 г, горілка – 150 г, вино – 170 г, шампанське, мартіні – 200 г, сік – 0,25 л, вода мінеральна – 0,33 л, чай та кава – порція. Клієнти самостійно обирають конкретні страви та напої з меню ресторану.

На прийомах на кожного гостя розраховано 700 г їжі, для фуршет та банкету – 1000 г на одну особу. Напої включаються до вартості прийомів, фуршетів, банкетів виходячи з норм: віскі, коньяк – 75 г, горілка – 150 г, вино – 170 г, шампанське, мартіні – 200 г, сік – 0,25, вода мінеральна – 0,33 л, чай та кава – порція.

Виконавець надає послуги таких екскурсій: «Головна площа України», «По Андріївському узвозу», «По Києво-Печерській лаврі».

Гостей потрібно обслуговувати представницькими автомобілями типу Mercedes-Benz S-класу, BMW 7-ї серії, Audi A8, Lexus LS, Nissan Infinity-Q45. Мікроавтобуси (16-19 місць) мають бути оснащені кондиціонером, мікрофоном, аудіотехнікою типу Мерседес Sprinter, Vario, Iveco Daily. Екскурсійні автобуси (45-50 місць) – комфортабельні автобуси з м’якими зручними сидіннями, панорамним склом, оснащені wc, кондиціонером, кавоваркою, аудіо та відеотехнікою, мікрофоном, такі як Mercedes-Benz O 350, O 303, O 560 або еквівалент.

Виконавець надає послуги щодо забезпечення оренди 3-х палубного теплохода V.I.P. класу загальною пасажиромісткістю 150 – 200 осіб (не менше ніж 150 фуршетних та 80 банкетних місць в одному салоні) для проведення урочистих заходів під час прогулянки Дніпром. Також передбачено забезпечення перекладачами, музичним супроводом, організації конференцій, тощо.

В 2011 році аналогічні послуги від ТОВ «ТК «Київський супутник» коштували 785 тис грн. Минулорічний прайс на послуги тут. Цього року КМДА не опублікувала орієнтовну вартість окремих послуг.

Засновниками ТОВ «ТК «Київський супутник» є шість осіб: Павло Маркелов, Олександр Колихан, Тетяна Хмелініна, Ганна Поколтилова, а також Світлана та Анатолій Солов’яненки – вдова та син видатного оперного співака Анатолія Солов’яненка.

Солов’яненко-молодший зараз працює головним режисером Національної опери України, володіє компанією ТОВ «Профі Арт Техніка», яка проводить для дітей новорічні вистави по 83 тис грн. за один «утренник».