Хмельницька мерія, Вінницька ОДА та столичні клерки з РДА замовили персональні авто
17.04.2012   //  

Низка місцевих органів влади уклали угоди на транспортне обслуговування вартістю 2,17 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Хмельницький міськвиконком заплатить 1,12 млн грн. КП по організації роботи міського пасажирського транспорту за послуги по обслуговування 12 посадових осіб, в розпорядженні яких на протязі робочого дня має перебувати окремий легковий автомобіль. Також має бути один автомобіль для відряджень і один для непередбачених ситуацій. Для обслуговування керівництва міської ради та її виконавчого комітету повинні використовуватися не менше трьох автомобілів представницького класу. Середня вартість 1 км пробігу становить 2,61 грн. і 19,85 грн. за 1 годину експлуатації автомобіля.

Вінницька обласна державна адміністрація заплатить 225 тис грн. ОКП «Автобаза обласної Ради» за послуги невказаної кількості автомобілів. Разом з тим в обґрунтуванні закупівлі повідомляється, що тільки це підприємство надає автотранспортні послуги для службових поїздок посадових осіб ОДА автомобілями, оснащеними спеціальними засобами зв’язку, що відповідають вимогам та обстеженими фахівцями СБУ. Це підтверджується актами Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у Вінницькій області про введення в експлуатацію абонентських станцій комплексу радіо- рухомого зв’язку «Роса» на автомобілях Шкода Октавія  №55-07 ОА та Шкода Октавія  55-09 ОА.

Дарницька районна в місті Києві держадміністрація заплатить 125 тис грн. КП «Управління житлового господарства» Дарницького району за оренду одного автомобіля  Тойота Камрі (робочий об’єм двигуна не менше 3,5 куб. см.) разом з водієм в березні-грудні.

Святошинська районна в місті Києві держадміністрація заплатить 0,70 млн грн. КП «Екологія» за оренду в березні-грудні чотирьох автомобілів з водіями – «Тойота Камрі 2.4», «Опель Омега 2.2», «Шевролет Лачетті 1.8», «Шкода Фабія 1.4». Середньодобвий пробіг встановлено на рівні 100-115 км. Середня вартість місячної оренди становить 17,6 тис грн., що в півтора рази дорожче ніж місячна оренда Тойоти Камрі Дарницької РДА.