4,6 мільярда за тиждень
17.04.2012   //  

«Нафтогаз» нарешті замовив «Укртрансгазу» транспортування газу, Київміськбуд» роздає сотні мільйонів на житлові будинки, Колесніков накачає «Альтком» сотнями мільйонів на темі аеропорту «Донецьк», «Ощадбанк» набрав інкасаторських броньовиків.

Всього з 9 по 13 квітня в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про тендери на загальну суму 21,00 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 4,58 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг. Також не включено дані про угоди низки обл.- та міськгазів з «Нафтогазом» на постачання на транспортування газу в 2012 році.

Топ-10 закупівель

Покупець млн. грн. Продавець Предмет угоди
1. ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 2 908,82 ДК «Укртрансгаз» транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами
2. ДП «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту «Донецьк» 481,79 ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» комплекс додаткових робіт по об’єкту «Реконструкція та будівництво штучних перонів, місць стоянок (МС), руліжних доріжок в КП «Міжнародний аеропорт Донецьк»
3. ДП «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту «Донецьк» 267,62 ТОВ «Альтком» Інвест-Строй» комплекс додаткових робіт за об’єктом «Реконструкція аеровокзального комплексу в КП «Міжнародний аеропорт Донецьк»
4. ПАТ «Державний ощадний банк України» 199,68 ТОВ «ВіДі Юнікомерс» автомобілі спеціалізовані броньовані інкасаторські – 306 од.
5. АТ ХК «Київміськбуд» 145,86 ТОВ «Виробничо-будівельна фірма «МЖКбуд» будівельно-монтажні роботи по завершенню об’єктів
6. Державна адміністрація залізничного транспорту України 126,78 ПрАТ «Київський електровагоноремонтний завод ім. Січневого повстання 1918 року» послуги з капітального ремонту КР-1, КР-2, КРП і модернізації електропоїздів)
7. АК «Харківобленерго» 126,11 ТОВ «Тау-Система» кабельна продукція
8. АТ ХК «Київміськбуд» 117,87 ПАТ «Трест «Київміськбуд-3» будівельно-монтажні роботи по будівництву будинків
9. АТ ХК «Київміськбуд» 109,93 ПАТ «Трест «Київміськбуд-3» будівельно-монтажні роботи по будівництву будинків
10. АТ ХК «Київміськбуд» 105,15 ТОВ «МЖК-1» будівельно-монтажні роботи по завершенню об’єктів

Дані округлені. До таблиці входять найбільші лоти, які були опубліковані у вказаний період в «Віснику держзакупівель». Окрім наведених тендерів вищевказані продавці могли приймати участь у інших торгах, тому загальна сума доходу за тиждень може бути більшою.