Мерія купила у депутатів облради сім годин телеефіру за третину мільйона
11.04.2012   //  

Управління Луганської міськради з питань внутрішньої і інформаційної політики 4 квітня за результатами тендеру уклало угоду обласним об’єднанням «Луганське кабельне телебачення» на послуги кабельного радіомовлення та телебачення вартістю 310 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Міськрада придбала 430 хвилин ефірного часу на квітень-грудень. Вартість однієї хвилини склала 720 грн. Єдиним конкурентом було ТОВ Незалежна телерадіокомпанія «ІРТА», яке хотіло за свої послуги 430 тис грн.

Луганська облрада має 7% в статутному капіталі ОО «Луганське кабельне телебачення». Решта капіталу належить ТОВ «Юг-Вест», засновниками якого є Олена Халатян, Олена Євсєєва, Герман Кудінов і ТОВ «Дайна» Юрія Букрєєва. Кудінов і Букрєєв є депутатами Луганської обради від Партії регіонів. При створенні «ЛКТ» в 1998 році облрада володіла 65% статутного капіталу.

Нагадаємо, на початку року ОО «ЛКТ» припинило трансляцію телеканалу «Футбол», який входить до групи Ріната Ахметова. Кудінов мотивував це неадекватними цінами на трансляцію телеканалу.