«Прокладці» залили ще 5 мільйонів на тротуар поряд з ОДА, міліцейське ЦУНАМІ та гламур під «Донбасс-Ареною»
09.04.2012   //  

Управління капітального будівництва Донецької міськради 5 квітня уклало низку угоду з ПП «БК «Інтербуд» на будівельні роботи до Євро-2012 на загальну суму 5,15 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ремонт тротуару по вул.Університетська від пр.Б.Хмельницького до житлового будинку №39 коштуватиме 1,58 млн грн. Цей тротуар знаходиться в безпосередній близькості від будівлі облдержадміністрації та прилеглого до неї скверу.

Благоустрій території навколо будівлі за адресою Ленінський проспект, 2Б коштуватиме 2,30 млн грн. Тут буде знаходитись Центр управління нарядами міліції (ЦУНАМІ), який створюється на період Євро-2012. Туди буде надходити та оперативно відпрацьовуватися уся інформація від органів правопорядку та інших екстрених служб (медичних, МНС та інших)

Роботи по благоустрою зони гостинності УЄФА на прилеглій території до стадіону «Донбасс-Арена» » в рамках проекту «Реконструкція монументу «Твоим освободителям, Донбасс» з комплексним благоустроєм прилеглої території парку культури та відпочинку в Київському районі (ІІІ черга ІІ етап) коштуватимуть 1,27 млн грн. Нагадємо, раніше іншим фірмам було замовлено будівництво господарських приміщень для техніки та кімнати в зоні гостинності вартістю 4,98 млн грн. та улаштування інженерних мереж зони гостинності за 2,17 млн грн.

Всі торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що обґрунтовується стислими строками до початку Євро-2012 в червні. При цьому вибір будівельної організації не пояснюється взагалі.

ПП «БК «Інтербуд» зі статутним капіталом 10 тис грн. зареєстровано на Сергія Брєчко в жовтні 2011 року. Після цього вже на початку листопада компанія отримала підряди Управління капітального будівництва Донецької міськради на загальну суму 82,21 млн грн. Новоствореній компанії також на безальтернативній основі і без пояснення її вибору було замовлено реконструкція скверу, прилеглого до будівлі облдержадміністрації поряд з бульваром Пушкіна (27,40 млн грн.), реконструкцію західної сторони набережної ріки Кальміус від проспекту Мира до бульвару Шевченко (27,26 млн грн.), парку культури та відпочинку ім.А.С.Щербакова (27,54 млн грн.).