Гайничеру заплатить за персональні таксі цілком скромні чверть мільйона
04.04.2012   //  

Чернівецька облрада 27 березня уклала угоду з КП «Дирекція з обслуговування майна спільної власності територіальних громад» на послуги з оренди пасажирських автомобілів з водієм впродовж 2012 року. Вартість угоди склала 240 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість одного кілометру пробігу оцінено в 1,95 грн., що відповідає ринковим цінам на послуги таксі та значно дешевше від цін, за якими орендують персональні автомобілі органи влади в інших регіонах. Наприклад, в Новокаховці вартість 1 км для автомобіля «шкода» складає 2,41 грн./км, Кіровоградська облрада орендувала авто по 6,45 грн. за один кілометр,

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки комунальне підприємство надавало відповідні послуги облраді протягом всього періоду її існування.

Транспортне підприємство укомплектовано відповідними автомобілями  марок «Мерседес – Бенц Е 320», «Крайслер – 300 М», «Ніссан – Прем’єра», «Шкода – Октавія» та автомобілями марки «Волга», пасажирськими мікроавтобусами.