Виявляється в Скадовську є лише одна стоматологія
03.04.2012   //  

КЗ «Скадовська центральна районна лікарня» Херсонської області 27 березня уклав угоду з ТОВ «Стоматологічна поліклініка» на стоматологічні послуги вартістю 215 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачені послуги із зубопротезування для пільгових категорій населення (інвалідів та учасників ВВВ, ветеранів праці, учасників бойових дій), послуги із санації призовників, школярів та дітей дошкільного віку та ургентної допомоги протягом 2012 року.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що обґрунтовується відсутністю «конкуренції на ринку стоматологічних послуг» в Скадовську.

Скадо́вськ— місто і морський порт на березі Джарилгацької затоки Чорного моря, населення близько 20 тис осіб. Кліматологічний курорт, щороку місто відвідує близько 50 тис осіб.

До складу засновників ТОВ «Стоматологічна поліклініка» входить Олена Ковтуненко, відома як депутат Скадовської міськради від Партії регіонів. Приватну поліклініку створено в 2002 році на базі стоматологічного відділення Скадовського територіально-медичного об’єднання.