Утримання та прибирання семи офісів органів влади коштуватиме 17 мільйонів
02.04.2012   //  

Державні установи та підприємства в березні за результатами тендерів уклали угоди на послуги з обслуговування своїх адміністративних будинків на загальну суму 16,93 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Апеляційний суд м.Києва заплатить 8,60 млн грн. ДП «Судовий будівельно-експертний центр» за надання послуг із загального технічного обслуговування адміністративного будинку та очищення приміщень. В 2011 році Апеляційний суд замовляв послуги з прибирання вартістю 4,28 млн грн.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України заплатить 184 тис грн. ТОВ «Імпел Гріффін Груп» за прибирання приміщення адміністративної будівлі та прибудинкової території.

Антимонопольний комітет України заплатить 1,50 млн грн. ДП «Антком» з експлуатації адміністративного будинку за послуги з експлуатаційного обслуговування адміністративного будинку Комітету на вул.Урицького, 45.

Державна служба фінансового моніторингу України заплатить 1,48 млн грн. ДП «Експлуатаційно-майнове управління» за послуги з утримання експлуатаційно-господарського, комунального обслуговування будинку по вул.Білоруській, 24 і прилеглих до нього територій.

ДК «Газ України» ПАТ «НАК «Нафтогаз України» заплатить 2,45 млн грн. ДП «Нафтогазобслуговування» за прибирання адміністративної будівлі та прилеглої території з березня по вересень 2012 року.

Міністерство аграрної політики та продовольства України заплатить 475 тис грн. ДП «Агроінвест» за прибирання будинку Міністерства.

Міністерство фінансів України заплатить 2,24 млн грн. ТОВ «Чайка» за послуги з утримання адмінбудинку.