Тижневий вуглепром: Янукович і Юра Єнакіївський зникли, Єфремов заробив 16 мільйонів
02.04.2012   //  

Державні вугледобувні підприємства з 20 по 26 березня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 138,03 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Цього тижня компанія з угрупувань Сімї Януковича та Юрія Іванющенка не виграли жодного тендеру вугледобувних держпідприємств. Разом з тим, низка шахтоуправлінь під різними приводами відмінили кілька десятків тендерів на придбання устаткування та послуг з ремонту обладнання.

ТОВ «Індекспром» та ПП «Портекс» з бізнес-угрупування голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова отримали підряди на 15,80 млн грн.  З врахування цих закупівель з початку 2012 року група отримала підряди на суму 828,49 млн грн. В 2011 році єфремівські фірми отримали підряди на 1,87 млрд грн.

ДП «Макіїввугілля» за 45,27 млн грн. придбало інженерні послуги, запчастини, навантажувально-розвантажувальні роботи, вироби гумові, рудо стояк у ДП «Український-науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут по збагаченню та брикетуванню вугілля», ТОВ ТПД «Енергозавод», ТОВ «Арсенал-Дон», ПАТ «Науково-дослідний інститут гірничої механіки ім. М.М. Федорова», підприємець Томілін М.М., ПП «Аннтей-В», ТОВ «Укрхімпромресурси».

ДП «Львіввугілля» за 28,77 млн грн. придбало продукти нафтоперероблення, послуги з постачання горячої води у КП «Червоноградтеплокомуненерго», ТОВ «Золотий Екватор».

ДП «Луганськвугілля» за 24,52 млн грн. придбало підшипники і медичне устаткування у ПП «Портекс», ВАТ «Донецький завод гірничорятувальної апаратури».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 19,52 млн грн. придбало послуги з ремонту гірничного обладнання, сигналізатори метану і регенеративні патрони у ТОВ «ВО Екоенергобуд», ТОВ «Волнес», ПАТ «Рутченківський завод «Гормаш», ТОВ «Донпромресурс», ПАТ «Науково-дослідний інститут гірничої механіки ім.М.М. Федорова», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 11,49 млн грн. придбало продукти харчування, приводні паси, послуги з ремонту, збагачення рядового вугілля, устаткування у ПП «Східна торгівельна компанія», ФО-підприємець Петричко Н.А., ДП «Донецький експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України», ПП «Східна торгівельна компанія», ТОВ «ЦЗФ «Узлівська», ПП «Вікторія-1996», ТОВ «Ремлайн Трейд».

ДП «Донбасантрацит» за 5,34 млн грн. придбало електроапаратуру у ТОВ «Індекспром» та ПП «Арнон».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 0,93 млн грн. придбало робочий одяг у ТОВ «Мік» і ТОВ «Legio».

ДП «Шахтарськантрацит» за 0,89 млн грн. придбало апаратуру у ТОВ «НВО «Червоний металіст», ТОВ «Углекомплекс».

ДП «Артемвугілля» за 0,74 млн грн. придбало промислові гази у ТОВ «ДіПі Ейр Газ».

ДП «Дзержинськвугілля» за 0,35 млн грн. придбало продукти харчування для ВП «Санаторій-профілакторій «Радуга» у ТОВ «Укрпродукт».