Донеччанин отримав на Дарницький вокзал ще 70 мільйонів
02.04.2012   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» 22 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Інтех компані» на роботи по облаштуванню вокзального комплексу станції Дарниця (вул.Приколійна, 3, м.Київ) на суму 70,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи по вагономийному комплексу з поставкою, монтажем та пусконаладкою необхідного обладнання коштуватимуть 20,00 млн грн. Роботи по влаштуванню зовнішніх інженерних мереж комплексу з поставкою, монтажем та пусконаладкою необхідного обладнання коштуватимуть 50,00 млн грн.

Єдиним конкурентом на тендері було донецьке ТОВ «Євроінвестбуд».

Засновником київського ТОВ «Інтех компані» є донеччанин Антон Максимов. Компанія зареєстрована по просп.Повітрофлотський, 54, кв 6. В цій же квартирі зареєстровано ще кілька десятків підприємств. Фірма була заснована в 2009 році, відпочатку вона мала назву «Правда комунікейшн» і займалась рекламною діяльністю.

Раніше «Інтех компані» та «Євроінвестбуд» розіграли між собою підряди на постачання обладнання для вагономийного комплексу вартістю 17,55 млн грн. та 46 млн грн. на будівництво адміністративно-побутового корпусу станції Дарниця. Також «Інтех компані» є одним з основних підрядників робіт по реконструкції Донецького вокзалу.

Загалом в 2011-2012 роках «Інтех компані» виграло підряди Донецької та Південно-Західної залізниць на суму 319,44 млн грн.