Фірма бютівця отримає 36 мільйонів на будівництво житла в облцентрі
29.03.2012   //  

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому 16 та 20 березня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Полтавський домобудівельний комбінат» («ПДК») на будівництво житлових будинків вартістю 36,37 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Додаткові роботи по багатоквартирному будинку соціального призначення з вбудованими торговельними приміщеннями по бульв.В.Боровиковського, 5 коштуватимуть 6,88 млн грн. Роботи потрібно виконати до кінця 2012 року. Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки «ПДК» є генпідрядником цього будівництва. Додаткові роботи передбачають будівництво двох житлових секцій замість одніє за рахунок зменшення об’єму вбудовано-прибудованих приміщень. Це дасть змогу збудувати 90 квартир загальною площею 4738,18 кв. м замість 45 квартир.

Будівництво соціального багатоквартирного житлового будинку по вул.Марії Башкирцевої, 33 з розробкою проектно-кошторисної документації коштує 29,50 млн грн. Роботи потрібно закінчити до 23 вересня 2013 року. Передбачено зведення трьох секцій на 153 квартири загальною площею 7304 кв м.

Єдиним конкурентом на цьому тендері було ТОВ фірма «Камко», засноване Іриною та Анатолієм Фостами. Доцент Полтавської державної аграрної академії балотувався до Полтавської міськради за списком Народної партії Володимира Литвина.

Основними засновниками ТОВ «Полтавський домобудівельний комбінат» є Віктор Яковенко, який в 2010 році балотувався на посаду мера Полтава у якості члена УСДП, та народний депутат від «БЮТ-Батьківщини» Володимир Левцун.