Автобусні зупинки по 27 тисяч, ремонт шляхопроводу і тунелю в парку за 6 мільйонів
27.03.2012   //  

КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» м.Донецька 19 березня за результатами тендерів уклало низку угод на будівельно-ремонтні роботи на загальну суму 6,63 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Поточний ремонт пішоходного тунелю у парку ім.Щербакова замовлено ТОВ «Безпека руху» Валентини Скіданової, Ігоря Коба та Сони Акопян. До червня в тунелі потрібно замінити гранітне облицювання, бетонні плити парапету, тощо.

ТОВ «Внедренческе підприємство Мост» Василя Тодирики, Андрія Щокіна та Клавдії Шладишко заробить 5,70 млн грн. за поточний ремонт шляхопроводу по вул.Петровського до червня 2012 року. Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Підприємство «Маст-Буд», чия пропозиція було дорожчою лише на 660 грн., або 0,01%.

ТОВ «Донецький завод нестандартного технологічного обладнання» Наталії Моторіної, Олександра Вінера, Валерія Даценко та Олександра Путінцева отримає 430 тис грн. за послуги з установки 16 металевих павільйонів очікування на зупинках громадського транспорту. Один павільйон коштуватиме майже 27 тис грн.