Тижневий вуглепром: держпідприємства обігнали Єфремова, Єнакіївського та Сім’ю
26.03.2012   //  

Державні вугледобувні підприємства з 9 по 19 березня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 1 112,70 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Державне підприємство «Регіональні електричні мережі» заробить 597,51 млн грн. на постачання електроенергії для ДП «Артемвугілля» та ДП «Дзержинськвугілля». Державне ПАТ «Укрзахідвуглебуд» заробить 112,08 млн грн. на роботах для ДП «Львіввугілля».

ТОВ «ДС-8» та ПП «Консент» з бізнес-угрупування голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова отримали підряди на 100,71 млн грн.  З врахування цих закупівель з початку 2012 року група отримала підряди на суму 812,69 млн грн. В 2011 році єфремівські фірми отримали підряди на 1,87 млрд грн.

ТОВ «Донбаський збагачувальний комбінат» з групи Сім’ї Януковича отримає 50,40 млн грн. за переробку вугілля для ДП «Торезантрацит».

ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», яке контролюється близьким до Сім’ї Януковича Андрієм Ольмезовим, отримало підряди на 18,90 млн грн. Від початку участі в державних тендерах в серпні 2011 року фірма отримала підряди на 2 406,05 млн грн.

ТОВ «Промтехпоставка ЛТД», зареєстроване на мешканця Луганська Андрія Волкова, отримає 30,44 млн грн. З початку 2012 року ця фірма отримала підряди на 312,28 млн грн. Компанія бере участь в тендерах, де її єдиними конкурентами є фірми з групи Іванющенко.

 

ДП «Артемвугілля» за 318,17 млн грн. придбало робочий одяг, вентилі, електроенергію, перезарядження вогнегасників, фітинги у ТОВ «Промисловий одяг», ТОВ «МІК», ТОВ «Інтерекст LTD», ДП «Регіональні електричні мережі», ТОВ «Пожбезпека Донбасу», ТОВ «Спецтехмаш-С».

ДП «Дзержинськвугілля» за 309,28 млн грн. придбало вибухові речовини, продукти харчування, устаткування, електроенергію у ТОВ «Центр-Груп Донецьк», ТОВ «Укрпродукт», ТОВ «Схід-патент», ТОВ «Лідер Промснаб», ДП «Регіональні електричні мережі».

ДП «Львіввугілля» за 185,78 млн грн. придбало інженерні послуги у ПАТ «Укрзахідвуглебуд», Львівсько-Волинський воєнізований гірничорятувальний (Аварійно-рятувальний) загін, ДП «Нововолинський ремонтно-механічний завод», ПАТ «Рутченківський завод «Гормаш», ПрАТ «ВКФ «Амплітуда», ТОВ «Промтехпоставка ЛтД.», ПрАТ «Красноармійський машинобудівний завод».

ДП «Луганськвугілля» за 100,71 млн грн. придбало будівельні вироби з бетону, гумові труби, сортовий прокат у ТОВ «ДС-8», ПП «Консент».

ДП «Торезантрацит» за 52,84 млн грн. придбало детонатори і послуги зі збагачення вугілля у КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс», ТОВ «Донбаський збагачувальний комбінат».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія за 50,64 млн грн. придбало устаткування, послуги з ревізії та наладки метанометричної техніки, насоси, транспортне обслуговування як власник під’їзної колії, ремонт лебідки у ТОВ «Інтерекст ltd», ТОВ «ВП «Трансвугілля», ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», ТОВ «Донбаська насосна компанія», ТОВ «Південтрансбуд», ТОВ «Макіївпромтранс», ТОВ «ВО Екоенергобуд», ТОВ «Волнес».

ДП «Сніжнеантрацит» за 22,26 млн грн. придбало ремонт підкранового шляху крана ККС-10, приводні паси, устаткування, роликопідпори у  ТОВ «Донецький завод підіймально-транспортного устаткування», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш», ТОВ «Вуглетехнік», ТОВ «Головкомпресормаш-Сервіс», ПАТ «Науково-дослідний інститут гірничої механіки ім.М.М.Федорова».

ДП «Первомайськвугілля» за 19,66 млн грн. придбало руд стійку у ТОВ «Промтехпоставка ЛТД».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 19,58 млн грн. придбало канати, бензин, вибухові речовини у ТОВ «НК Артеміда лтд», ТОВ «Донбас пром оіл», ПрАТ «Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур», КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс».

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 16,45 млн грн. придбало послуги з ремонту копрових споруд, заглибні насоси, постійне енергопостачання шахти та обслуговування систем стоків і скидів очищеної води шахти «Заперевальна» №2 за проектом ліквідації ТОВ «Вуглетехнік», ДП «ДВЕК»,  ДП «Орджонікідзевугілля».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 4,88 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Сервісна група Інфо-Сет», ТОВ «Донбаська бурова компанія», ПП «Провіавто-сервіс», ТОВ «Бізнеспромгруп», ПАТ «Макіївський завод «Факел», ТОВ «Згода ЛТД», ПрАТ «ТК «Гірничі машини», ПАТ «Науково-дослідний інститут гірничої механіки ім. М. М. Федорова».

ДП «Шахтарськантрацит» за 4,58 млн грн. придбало послуги з забезпечення безпеки та подачу залізничних вагонів у ТОВ «Шахтарськтранс», 6 Воєнізований гірничорятувальний загін.

ДП «Макіїввугілля» за 3,83 млн грн. придбало послуги медогляду для працівників і постачання горячої води у КП «Міська поліклініка профілактичних оглядів» Макіївської міськради», КМУ «Міська лікарня №4»,  КМУ «Міська клінічна лікарня №3 м.Макіївки Донецької області», КМУ «Міська лікарня №2 м.Макіївки Донецької області», Комунальне підприємство «Макіївтепломережа».

ДП «Красноармійськвугілля» за 3,07 млн грн. придбало детонатори, послуги з інвентаризації земель з обов’язковим оформленням та наданням державного акту на право постійного користування земельними ділянками у КП «Шосткинський казенний завод «Імпульс», ТОВ «Земельно-кадастровий центр».

ДП «Укршахтгідрозахист» за 0,61 млн грн. придбало ревізію та налагодження стаціонарного шахтного устаткування водовідливних комплексів шахт у ТОВ «Донбасвуглеавтоматика», ТОВ «Вуглетехнік».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 0,31 млн грн. придбало автомобільне паливо у ТОВ «Торгівельно-промислове представництво Альянс».