Через рідинне мило прибирати управління КМДА будуть за 800 грн. на день, а не вдвічі дешевше
26.03.2012   //  

Головне управління з питань регуляторної політики та підприємництва Київської міськдержадміністрації (Дніпровська Набережна, 19-б) 19 березня за результатами тендеру уклало угоду з підприємцем Захарчук О.П. на послуги прибиральниці та двірника в березні-грудні 2012 року. Вартість угоди склала 160 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

До вартості послуг включено прибирання службових приміщень площею 2109,5 кв м та прилеглої території 1506 кв м з п’ятиденним робочим тижнем при 8-годинному робочому дні, забезпечення санвузлів дезінфекційними і миючими засобами.

Послуги коштуватимуть 16 тис грн. на місяць, або близько 800 грн. на день.

В тендері брали участь кілька компаній. Одна з них – ТОВ «КлінТек» – пропонувала послуги за 74 тис грн. Однак більш ніж вдвічі дешевша пропозиція була відхилена через відсутність документів щодо відповідності пропозиції конкурсних торгів учасника Технічним вимогам, визначеним в документації конкурсних торгів. Крім того, в розрахунку витрат на хімічні засоби та витратні матеріали відсутні рідинне мило та туалетний папір.