Їзда Татусяка&Ко коштуватиме майже 100 тисяч доларів
22.03.2012   //  

Вінницька облрада 15 березня уклала угоду з власним підприємством ОКП «Автобаза обласної Ради» на автотранспортні послуги з перевезення керівного складу та інших посадових осіб облради в березні-грудні 2012 року вартістю 731 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кількість, марка та орієнтовний пробіг автомобілів не повідомляється. Вартість місячного обслуговування складає 73 тис грн.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що обґрунтовується відсутністю в регіоні жодного іншого АТП, яке могло б возити керівників обради.

Відсутність конкуренції для даного підприємства (обласне комунальне підприємство «Автобаза обласної Ради») в межах території Вінницького регіону визначається з технічних причин та спеціальних вимог, які висуваються для даного роду діяльності та підтверджено висновками:

  • Вінницької торгово-промислової палати №В-19/1 від 23.01.2012 року, який засвідчує, що „Автобаза обласної Ради” є єдиним підприємством, яке надає автотранспортні послуги щодо службових перевезень керівного складу та посадових осіб обласної Ради автомобілями, оснащеними спеціальними засобами зв’язку, відповідаючи ми вимогам та обстеженими фахівцями СБУ;
  • експертний висновок Вінницької торгово-промислової палати №002 ІП від 24.01.2012 року, який засвідчує відповідність ціни предмета закупівлі, зазначеної в проекті Договору про надання автотранспортних послуг щодо службових перевезень керівного складу та посадових осіб Вінницької обласної Ради;
  • висновок Вінницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 10.02.2012 року №05-29.3/515, що засвідчує монопольне становище обласного комунального підприємства “Автобаза обласної Ради” на ринку автотранспортних послуг службових перевезень керівного складу та інших посадових осіб Вінницької обласної Ради.