Завприймальні Семиноги продала столичним озеленювачам бензин по 12,80 грн.
16.03.2012   //  

Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Подільського району м.Києва 7 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Карт Ойл ЛТД» на постачання автомобільного палива вартістю 1,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано 96 тис літрів бензину А-95, А-76 та дизпалива по середній ціні 12,80 грн./л. На сайті «ВДЗ» відсутній протокол розкриття пропозицій всупереч закону про держзакупівлі, тому дані про конкурентні заявки відсутні.

Раніше ця ж фірма отримала підряд «Київдорсервісу» на постачання палива по середній ціні 11,11 грн./л.

ТОВ «Карт – Ойл ЛТД» зі статутним капіталом 1000 грн. засновано в грудні 2010 року Ольгою Кашперенко та Юлією Ткаченко. Кашперенко відома як завідувач громадської приймальні депутата Київради Володимира Семиноги.

Нагадаємо, Володимир Семинога та його брат Анатолій Семинога, обраний до Верховної Ради за списком БЮТ, відомі як власники ТОВ «Рось-1», яке раніше було одним з основних постачальників палива для державних та комунальних установ в Києві. В 2010 році після масованих перевірок з боку СБУ вони продали мережу АЗС «Рось». За словами Ігоря Єрємєєва, саме він придбав автозаправки у бютівців. Після цього народний депутат Семінога проголосував за зміни до Конституції, які продовжили строк повноважень нинішнього парламенту, і був виключений зі складу фракції БЮТ-Б.