Кернес купив ще атракціонів на 12 мільйонів для розважального центру
14.03.2012   //  

КП «Центральний парк культури та відпочинку ім.М. Горького» м.Харкова 7 березня за результатами тендеру уклало угоду з канадською компанією «Whitewater west industries ltd» на постачання чотирьох комплектів для сімейно-розважального центру. Вартість угоди склала $1,55 млн., або 12,38 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Атракціони мають з’явитись в Харкові до кінця 2012 року, місце поставки не вказано. Раніше мерія замовила робочу документацію на будівництво сімейно-розважального центру по вул. Сумській, 81. Замовлено наступне устаткування:

Комплект 1. Устаткування для «зони батутів» площею не менш 229 кв.м., що має включати не менш двох гірок Великий крюк, двох Спіральних гірок та чотирьох батутів, з пропускною спроможністю не менш 420 відвідувачів на годину, з відповідним тематичним декоруванням. Устаткування має відповідати міжнародним стандартам безпеки для відвідувачів віком від 4 до 12 років.

Комплект 2. Устаткування для зони активного відпочинку площею не менш 322 кв.м. Устаткуванням з пневматичною ігровою системою, що має включати не менш 18 інтерактивів, 4 гірок з пропускною спроможністю не менш 610 відвідувачів за годину з відповідним декоруванням. Устаткування має відповідати міжнародним стандартам безпеки для відвідувачів віком від 4 до 12 років.

Комплект 3.  Устаткування для зони для маленьких дітей площею не менш 107 кв.м., що має включати не менш 4 інтерактивних панелей, 1 кулькової машини, 3 гірок з пропускною спроможністю не менш 320 відвідувачів за годину з відповідним декоруванням. Устаткування має відповідати міжнародним стандартам безпеки для відвідувачів віком до 4 років.

Комплект 4. Устаткування для підвісного мотузочного маршруту площею не менш 497 кв.м.. Має включати не менш 6 башт та 6 мостів з пропускною спроможністю не менш 345 відвідувачів за годину з відповідним декоруванням. Устаткування має відповідати міжнародним стандартам безпеки для відвідувачів віком від 4 років.

Нагадаємо, раніше КП «Центральний парк культури та відпочинку ім.М. Горького» за $191 тис  придбав атракціони для встановлення в парку у американської фірми «Gifts from a Far» («Подарунки здалеку»), яку неможливо знайти.