Димінський зберіг вартість оренди апаратної для ЛОДТРК на минулорічному рівні
14.03.2012   //  

Львівська обласна державна телерадіокомпанія 29 лютого уклала угоду з ТОВ «Телерадіокомпанія «Міст ТБ» на послуги ефірної апаратної для створення телепрограми та її трансляції за допомогою радіорелейного та кабельного зв’язку протягом 2012 року. Вартість угоди склала 530 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Телерадіокомпанія «Міст ТБ» контролюється «Західною інформаційною корпорацією» відомого львівського бізнесмена Петра Димінського. Компанія в 2009 році ввела в експлуатацію цифрову ефірну апаратну, яка розміщена у приміщеннях апаратно-студійного комплексу ЛОДТРК. На підставі договору про надання послуг ефірної апаратної від 27 листопада 2009 року та договору укладеному за результатами торгів в 2011 році ТРК «Міст ТБ» надає послуги Львівській облдержтелерадіокомпанії із створення телевізійної програми на власному ефірному сервері та забезпечує її трансляцію за допомогою  кабельних ліній зв’язку.

На 2012 рік апаратну орендовано на 7262 години, що еквівалентно 302 добам. Вартість оренди склала 73 грн. за годину. В 2011 році оренда апаратної коштувала стільки ж, однак тоді апаратну орендували на 243 доби за 426 тис грн.

«Львівська облдержтелерадіокомпанія не має власної цифрової ефірної апаратної та не може самостійно забезпечити трансляцію телевізійної програми у відповідності до сучасних технічних вимог. Відмова від укладання договору про надання  послуг технічними засобами ефірної апаратної ТРК «Міст ТБ» призведе до зриву виконання Державного замовлення на розповсюдження телерадіопрограм у 2012 році, негативних соціальних наслідків», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника».