Луганська облрада платить за рекламу Єфремову, витрати на газети Удода, Матвієнка та рівненських чиновників
13.03.2012   //  

Державні органи з 29 лютого по 1 березня уклали низку угод на послуги ЗМІ на загульну суму 3,42 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель»

Виконавчий апарат Луганської облради за 802 тис грн. замовив ТОВ «Телерадіокомпанія «Регіональна телевізійна система» виготовлення та розміщення 220 п’ятнадцятихвилинних телепрограм та п’яти півгодинних радіопрограм в березні-грудні 2012 року. ТОВ «Телерадіокомпанія «Регіональна телевізійна система» контролюється компанією «Індекспром», якв входить в бізнес-угрупування голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Рівненська райдержадміністрація за 180 тис грн. замовила редакції Рівненської комунальної газети «Слово і час» послуги з розміщення інформації про діяльність органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Замовлено 5000,4 см2 на першій та останній сторінках, решта сторінок – 94444 см2.

Комунальне підприємство Дніпропетровської облради «Редакція газети «Зоря» заплатить ПП «Стпрес» 1,90 млн грн. за друкування газет «ЗОРЯ область» (наклад одного номеру 50 тис екз), «Зоря» (25 тис екз), «Зоря город» (3 тис екз) в березні-грудні.

Редакція газети «Запорізька правда» обласної ради заплатить 544 тис грн. ТОВ ВБ «Кераміст» за друкування газети тричі на тиждень накладом 10 тис екз. Друк фінансується коштами обласного бюджету, розпорядником яких є управління у справах преси та інформації Запорізької облдержадміністрації.